Avtodomi Potepuhec

 

izposoja avtodomov

 
  

PDF dokumenti:

 

 

 

Avtodom postopek rezervacije

Planiranje potovanja

Prvi dan najem-a avtodoma si ne zadajte predolge poti, raje si rezervirajte čas za prevzem in spoznavanje avtodom-a ter navajanje posadke na bivanje v avtodomu. Pri nalaganju stvari v avtodom morate paziti, da ne prekoračite maksimalne dovoljene mase. Ko imate avtodom pripravljen za potovanje, se lahko odpeljete nasproti novim doživetjem ali pa počakate na naslednji dan in se navsezgodaj odpravite na pot. Povratek domov planirajte na predzadnji dan potovanja, tako da prispete domov proti večeru. Zadnji dan najema si rezervirajte za pospravljanje in čiščenje avtodom-a. Pri vračilu avtodoma- se držite dogovorjene ure, da naslednjim najemnikom prihranite težave, sebi pa dodatne stroške.

Rezervacija avtodom-a

Vi nam posredujete podatke, za kateri avtodom se zanimate in v katerem terminu ga želite najeti

Po prejemu vašega povpraševanja vam posredujemo ponudbo za najem avtodoma in pogodbo. V času veljavnosti ponudbe se avtodom ne bo ponujal v nadaljnji najem. V primeru da avtodom ni prost v željenem terminu, ki ste ga navedli v povpraševanju za najem, vam ponudimo drugi termin ali drugi avtodom.

Do datuma zapadlosti ponudbe je potrebno vrniti pravilno izpolnjeno pogodbo za najem avtodoma in in plačati 30 % celotne najemnine na transakcijski račun naveden na pogodbi. Hkrati z pogodbo nam posredujete davčno številko in fotokopijo vozniškega dovoljenja, osebne izkaznice ali potnega lista. S tem je rezervacija za najem avtodoma končana.

Odpoved najem-a avtodoma

Kot stranka imate pravico odpovedati rezervacijo avtodom-a in do vračila akontacije. Pri odpovedi rezervacije se pojavijo določeni stroški.

Plačilo celotnega najem-a avtodoma

Najkasneje 10 dni pred začetkom najem-a avtodoma je potrebno nakazati preostali znesek (70 %) najemnine za najem avtodoma na naš transakcijski račun.

Varščina

Varščina za najem avtodoma v višini 600 EUR se nakaže na transakcijski račun najkasneje 1 dan pred prevzemom ali pa se izroči v gotovini na dan najem-a avtodoma. Ob vrnitvi nepoškodovanega avtodom-a se varščina vrne v celoti.

Prevzem avtodom-a

Avtodom se prvi dan najema pregleda in obrazloži delovanje vseh naprav v njem. Nato se skupaj sestavi zapisnik, v katerega se navede stanje avtodom-a in popiše vsa oprema. Med testno vožnjo vam pokažemo in razložimo posebnosti vožnje avtodom-a in vam damo napotke za varno in varčno vožnjo avtodom-a.

Vrnitev avtodom-a

Avtodom se zadnji dan najema vrne ob dogovorjeni uri. Ob vrnitvi se izpolni prevzemni zapisnik v katerem se ugotovi stanje avtodom-a.

Vračilo varščine

Ob pravočasni vrnitvi nepoškodovanega avtodom-a in opreme ter po podpisu zapisnika se varščina brezobrestno vrne v celoti v gotovini ali se nakaže na vaš transakcijski račun v roku 2 delovnih dni.

 

 

Na vrh

Domov Kam z avtodomom Avtodomi Najem avtodoma pogoji Postopek rezervacije Najem avtodoma cenik Koristne povezave Predstavitev Kontakt za najem