Najem avtodoma

 

izposoja avtodomov

 
  

najem avtodoma na ptuju

 najem avtodoma za ogled pravličnih gradov

avtodom oddamo v najem

rent a avtodom

najem avtodoma Legoland

ugoden najem avtodoma

PDF dokumenti:

 

 Kam z avtodomom

Na potovanje z avtodomom

Avtodom je odlično sredstvo za kvalitetno preživljanje prostega časa ter skrbno načrtovana potovanja in tudi potepanja brez točno določenega cilja. Z avtodom-om lahko prepotujete kraje in dežele, ki ste jih vedno želeli in tako preživite dopust ustvarjen za vas. Za kakšen dan se lahko tudi ustavite z avtodom-om, da začutite utrip in gostoljubnost domačinov ter si napolnite baterije in nahranite dušo in telo.

Na morje z avtodomom

Avtodom vam lahko omogoči obisk najlepših plaž. Pred samim dopustom ne moremo vedeti, koliko stopnic nas loči od morja, ali bo dovolj sence, nas v vodi čakajo ježki, alge ali meduze. Vsemu temu se lahko izognete in vsaki dan uživate na drugi plaži ali celo na obali drugega morja.

V zabaviščni park z avtodomom

Avtodom-arskega obiska zabaviščnega parka vam vaši otroci ne bodo nikoli pozabili. Obisk zabaviščnih parkov je lahko zelo naporen. Po dolgi nočni vožnji in celodnevnem ogledu zabaviščnega parka, vas zvečer čaka še utrujajoča pot domov. Lahko pa izberete tudi drugo možnost in vas avtodom in vaša postelja čakata le nekaj korakov stran.

Na sejem z avtodomom

Avtodom je idealna rešitev za ogled sejmov. Vsa večja sejmišča imajo v neposredni bližini urejena postajališča za avtodom-e, tako da se vam po napornem dnevu ni potrebno voziti do prenočišča. Avtodom lahko vašemu podjetju v času sejma nadomesti pisarno in vam tako olajša predstavitev podjetja na sejmišču.

Na športne prireditve z avtodomom

Avtodom vas lahko zapelje na tekmo vašega priljubljenega moštva, smučarsko prireditev ali avto-moto dirko. Na prizorišče se lahko pripeljete kakšen dan prej, da začutite pravi športni utrip že pred samo tekmo.

In še kam drugam

Avtodom je odličen pripomoček za preživljanje prostega časa. Z njim se lahko odpravite na kolesarjenje, ribolov, jadranje, treking, rafting, planinarjenje...

Na vrh

Domov Kam z avtodomom Avtodomi Najem avtodoma pogoji Postopek rezervacije Najem avtodoma cenik Koristne povezave Predstavitev Kontakt za najem